Lions Nykøbing

HjemKlubbenLions Danmark filmLinks

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave
Aktiviteter...

Lions Brøndby har i løbet af året følgende aktiviteter, såvel indtægtsgivende som klub sociale:

Klubbens aktiviteter:
Lions Kollegiet - at genrejse vore handicappede medborgere til en fornyet livskvalitet.

De danske Lions klubbers Katastrofe

LCIF - Lions Clubs International Foundation - Lions Internationale hjælpe og katastrofe fond

Ungdomslejre

Derudover doneres diverse beløb til lokale, nationale og internationale efter ansøgning.

Lions International blev grundlagt 1917 af Melvin Jones, Chicago, USA.
Vil du vide mere så kan vi henvise til vor Lions Danmarks hjemmeside: www.lions.dk

Hensigten med organisationen er at skabe og medvirke til fællesskab og forståelse for medmenneskelige behov blandt alle folkeslag ved at tilbyde sig med engagement i samfundet og til international forståelse.
 Lions - Vi Hjælper

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark